Úvodní stránka Fóra Nakupování Zajímavé slevové akce Pamětní medaile zdarma od Národní Pokladnice

  • Toto téma je prázdné.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 32)
  • Autor
    Příspěvky
  • #61374 Odpovědět
    bruněk
    Host

    Dobrý den,
    Říká prosím pěkně někomu něco eshop Národní Pokladnice? Obchod se má zabývat prodejen numismatických věcí, jako mince, medaile atp. Teďka mají v nabídce pamětní medaili s Karlem IV. a má být údajně zcela zadarmo, tak si říkám, že pokud bych se opravdu k ničemu dalšímu nezavazoval, tak bych si jí za těchto bezplatných podmínek klidně objednal. Máte s nimi někdo zkušenosti a lze tomu věřit? Díky

    #61435 Odpovědět
    Martin
    Host

    Z podobných akcí už mám doma od Pokladnice několikátou minci a ani jednou jsem nic nehradil. Není třeba mít tak obavy.

    #61492 Odpovědět
    Stanik
    Host

    taky jsem si všiml, že už opět zveřejnili akci s medailí zadarmo z posledně mám minci s tím lvem k 30 letům čr, tak teďka zas Karel IV., paráda. Bruňku, ty objednávky jsou v pohodě, nic platit nebude za tu medaili

    #61502 Odpovědět
    ELL
    Host

    Mně už došla a mám jí doma a jak tu píší, je opravdu zdarma, jak je i na stránkách Národní pokladnice uvedeno.

    #61545 Odpovědět
    bruněk
    Host

    Takže k tomu vážně není třeba nic přiobjednávat, aby ta medaile přišla bez nějakýho placení. Vážně jsem tam nic nepřehlídnul.

    #61551 Odpovědět
    Martin
    Host

    To jste si jí ještě neobjednal za tu dobu? 3x tu máte řečeno, že nic platit nebudete, tak už opravdu nevím jak víc vám to dokázat. Prostě objednejte a přesvědčte se o tom sám, pokud tam ta akce ještě vůbec je a nepropásl jste jí.

    #61590 Odpovědět
    bruněk
    Host

    Ale už ano, už jsem si medaili objednal. Mám rád prostě jistotu, takže nejdřív víc zjišťuju a pak teprve konám. Medaili tam stále mají, takže bez problémů.

    #61647 Odpovědět
    Martin
    Host

    Tak to gratuluji. Jinak trochu odbočím, náhodou tu sadu z korunovace Charlese někdo nemáte? Jak to vypadá v reálu? Celkem mě to oslovilo, ale když vidím Charlese, tak se mi jeho vyobrazení moc nelíbí.. ale cena mi právě přijde zas dobrá.

    #61672 Odpovědět
    Křeči
    Host

    Nepřijde mi to špatné, ale nevím jestli jste si toho všiml, celosvětově jde pouze o 160 sad, takže pokud ji chcete, tak bych přihlížel i k tomuto faktu a možná bych i rychle objednal. Já se v tomto tematickém okruhu nepohybuji, tak brát nebudu, ale cena mi přijde, jak sám píšete, dobrá vzhledem k okolnostem.

    #61696 Odpovědět
    Martin
    Host

    Díky za upozornění, to mi úplně nějak uniklo a přitom se na to vždycky taky zaměřuju, kolik toho mají. Nebudu nad tím víc polemizovat a jdu do toho. Ta cena je za tu sadu dobrá, je to zušlechtěné ryzím stříbrem 999/1000, takže i to tomu nahrává, aby to pro mě mělo hodnotu to ve sbírce mít.

    #61744 Odpovědět
    Křeči
    Host

    Proč ne, navíc tam máte ještě tu bankovku s Karlem, má být na bankovkovém papíru, tak to taky není špatné.

    #61780 Odpovědět
    Líňa
    Host

    Taky jsem pořídil Karla, ale toho IV. a nic mě to nestálo, čekal jsem jestli mi nebudou účtovat třeba poštovný, ale psali že 0,-, tak to tak bylo.

    #61836 Odpovědět
    Leoš
    Host

    Nevím, co v tom hledáte, vždycky je to tak, jak má Národní pokladnice uvedeno na stránkách a když je tam zadarmo, tak je asi jasný, že nic platit nebudete. Objednávám u nich celkem často, no nebo spíš když mě něco zaujme a vždycky je to tak jak mají uvedeno, jinak ne.

    #61926 Odpovědět
    Luboš
    Host

    U nás to přišlo taky jak mělo. Jinak jsem ani nic víc k tomu nepřiobjednával i když tam byla ještě nějaká nabídka.

    #62073 Odpovědět
    Vráťa
    Host

    Přes tu medaili zdarma jsem u nich našel perfektní dárek s tím že jde ale o minci nikoli medaili, tak mi to přijde i lepší. Je z ryzího zlata 999/1000 v omezené limitaci, takže si říkám, že by mohla mít pěknou cenu. A vzhledově vypadá taky dobře, jde O cestu kolem světa, což je hodně známé čtení.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 32)
Odpověď na: Pamětní medaile zdarma od Národní Pokladnice
Osobní informace: