Úvodní stránka Fóra Rodina a rodinný rozpočet Domácnost Flexi měsíc od Armex Energy, zkušenosti

  • Toto téma je prázdné.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 16)
  • Autor
    Příspěvky
  • #65487 Odpovědět
    Miloš Vejda
    Host

    Pochlubte se, kdo už jste tu novou kalkulačku od ERÚ taky zkoušel, četl jsem, že by výběr dodavatele energií měla značně zjednodušit, tak jsem si to chtěl vyzkoušet na vlastní kůži a nejlépe mě pro mou spotřebu doma vyšel tarif Flexi měsíc od Armex Energy. Celkově jsem koukal, že se s těmi měsíčními tarify roztrhnul pytel, tak by mě zajímalo, jaký na to máte názor a zda to pro mě případně bude mít smysl, když na to budu chtít přejít a případně si nechám rád poradit i ohledně firmy Armex Energy, kdo jak jste s nimi na tom. Díky

    #65589 Odpovědět
    Kuba
    Host

    Tak je to v podstatě náhrada pro domácnosti za nedostupný spot, když nejsou potřebný hodinu k tomu. Četl jsem o tomto typu tarifu článek a dělali tam dokonce i porovnání z hlediska jednoho roku a ten měsíční fix vyšel líp a když by měl člověk přístup na spot, tak by byl schopný ušetřit ještě o něco víc. Takže já myslím proč ne, nějaká příležitost pro úsporu to je.

    #65620 Odpovědět
    Martin
    Host

    Už jsem ten Flexi měsíc u Armex energy taky zaregistroval. Nebylo to teda přes tu novou kalkulačku, s tou jsem ještě nepracoval, ale používám jinou. Cenu spočítali pěknou a ani poplatky za měsíc nejsou přehnané, takže pokud chcete ušetřit, tak bych o tom pouvažoval.

    #65657 Odpovědět
    Štefko
    Host

    Já jsem trochu přeběhlík a už jsem vyzkoušel několik firem. Doma si myslí, že jsem blázen, ale mě to baví a hlavně máme cenu za energie furt aktuální, prostě chci ušetřit i těch pár korun. Další měsíc jsme u Armexu, už jsem nám to s nimi zařídil. Osobně jsem toho názoru, že tenhle tarif stojí, i kvůli tomu že se člověk k nikomu neváže, za zkoušku. Š.

    #65862 Odpovědět
    Fana
    Host

    U těch máme elektřinu i s plynem a obojí ok.

    #65964 Odpovědět
    Čestmír
    Host

    Víte co, drobnosti se najdou u každého, tady to taky není 100%, ale umí zařídit dobrou konkurenční cenu a dovolám se, kdy potřebuju, takže za mě v podstatě s energiema více nepotřebuju.

    #65999 Odpovědět
    Marek7
    Host

    Měl jsem je dřív a to jsem s nimi byl spokojený hodně, jak jsou na to nyní, nevím, situaci kolem nesleduji. Jde mi především o vlastní fakturu a ne jaký jsou drby, takže víc nepomůžu.

    #66086 Odpovědět
    Jirka
    Host

    Tenhle tarif je super a taky na něm jedem aktuálně s elektřinou. Plyn nemáme.

    #66205 Odpovědět
    Ondřej Litvan
    Host

    Obdivuji vaší odvahu, já jsem v tomhle spíš konzervativní, takže se držím spíš tradičních tarifů, kde vím jakou cenu budu platit, než abych byl v napětí a čekal s jakým návrh firma přijde. Od Armex energy mám teda taky dodávku ale s jasnou cenou na dva roky – 3255kč/MWh, kdy jsem s tím schopen ušetřit a případné zdražování už jde mimo mne.

    #66306 Odpovědět
    Jirka
    Host

    Na to žádnou odvahu nepotřebujete přeci. Já jen prostě nemám zájem zbytečně platit nesmysly, když jde mít u Armexu odvozenou cenu přímo z trhu. Nějaký drobný si dneska už bere každá firma, tak to ani neřeším, ale vím, že tu mám daleko větší šanci na úsporu jak s pevnou cenou, který bych se dneska spíš už ani neupsal.

    #66818 Odpovědět
    Ondřej Litvan
    Host

    Tak doufám, že si v rámci možností rozumíme, tak jak to myslím. Já prostě jen chci vědět s čím můžu dopředu počítat a taky abych nemusel furt něco hlídat. Jde mi celkově o výdaje, abych mohl s něčím počítat a nebyl tam najednou nějaký nečekaný obrat. Ty dva roky za to co teď u Armexu mám mi přijdou v pohodě a jsem s tím aspoň v klidu bez stresu.

    #66920 Odpovědět
    Jirka
    Host

    Ondřeji, nevím jakou cenu máte vy, ale já už třeba nyní vím, že v září mě MWh bude stát u Armexu 3138,- což mi nepřijde zatím ještě špatný.

    #67012 Odpovědět
    Ondřej Litvan
    Host

    Není problém, já jsem na tom za 3497,- za MWh i s DPH, abyste měl ucelené info, když vás to tak zajímá. Uvidíte sám, jak to u vás bude vypadat přes zimu. Asi se shodneme prostě na tom, že každý máme to, com nám vyhovuje a víc bych to neřešil, protože se asi k ničemu jinému nedobéřeme.

    #67367 Odpovědět
    Majkl
    Host

    Já bych to viděl tak, podržet si co nejdéle Flexi, dokud ceny budou výhodné a pak si to nechat změnit na jiný jejich tarif co je ve výběru a umožňují to. Přehled je o tom dostatečný na jejich webu.

    #67659 Odpovědět
    Sedy
    Host

    U mě už je ta cena na rok nastavená a podepsaná. Chtěli na dva, ale šlo se dohodnout, tak jsem toho jen využil, kvůli výhodě pro mě.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 16)
Odpověď na: Flexi měsíc od Armex Energy, zkušenosti
Osobní informace: