Úvodní stránka Fóra Nakupování Nakupování na internetu Národní pokladnice recenze

• Toto téma je prázdné.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 81)
  • Autor
    Libor23
    Host

Mám jí na cestě tak když si vzpomenu tak pak pošlu info, ale ono je to dobře popsaný na internetu tak si to zkuste najít. Jako klasická mince to určitě vypadat nebude, ale podle mě to bude pěkný kousek.

#7182 Odpovědět
    Lampas
    Host

Já už jí mám a je to super, je to hodně pěkný nostalgický kousek. A pokud se chcete podívat jak ta mince vypadá tak koukněte ne jejich fb, mají tam hodně fotek.

#7866 Odpovědět
    Daniel
    Host

Taky jí mám, za ty peníze jsem jí tam nemohl nechat. Vypadá velmi kvalitně, zpracování je velmi dobře do detailu, už jenom to že patřila do žebříčku nejkrásnějších bankovek světa je velká paráda. Na jejich stránkách o ní mají všechno dobře popsané.

#9185 Odpovědět
    Michal Š.
    Host

I já jsem jí vzal spolu s dalšími mincemi abych zbytečně neplatil poštovný víckrát, a za mě to byl super kauf.

#9895 Odpovědět
    Karel Neblahý
    Host

Sice je trochu zavádějící že je to mince zdarma, když člověk musí platit poštovný, ale chápu, to už bych chtěl asi moc, každopádně jí taky mám a vzhledově a kvalitou se taky zdá dobrá.

#10419 Odpovědět
    Tomas7
    Host

Noo tak to podle mě už byste vážně chtěl moc. 😀 A i tak, mince za stovku je pořád hoodně dobrá cena, já jí mám taky a podle mě její vzhled a přiložený certifikát cenu hodněkrát překračuje.

#10748 Odpovědět
    Man
    Host

Má někdo minci – Pamětní medaile k 100. výročí založení Československa s číslováním a mapou? Chtějí za to velmi dobrou cenu a podle obrázků na webu to vypadá velmi dobře. I ta mapa se mi líbí, mám víc mincí který se mi k tomuto tématu líbí, takže by se mi i hodila.

#11255 Odpovědět
    Tomas7
    Host

Tak tu nemám ale taky sem na ní koukal, a ta cena je fakt dost dobrá. Asi jí taky zvážím.

#11610 Odpovědět
    Sobotnik
    Host

Mě se tyhle mince k nějakému českému výročí nebo ty co se pojí k naší historii dost líbí, z pokladnice jich mám několik a je na nich vidět že si s ražbou dávají záležet.

#11750 Odpovědět
    Ivana Jurásková
    Host

Dobrý den, ano to máte pravdu, na to si dejte pozor. Také jsem si v akci objednala minci, zároveň s ní mi rovnou poslali druhou a chtěli zaplatit krom 179,- také necelých 1400,- za druhou. Hned jsem to chtěla vrátit. Nereagovali, až jsem to dala přes spory na internetu, tak mi řekli ať tedy vrátím minci a kazetu, kterou jsem k tomu dostala. Vše jsem udělala. Zaplatila částku 179,- a poslala i minci s kazetou. A světe div se.. poslali upomínku, že mám zaplatit necelých 1400,- + 130,- za upomínku. Je to jednání podvodníků a nedoporučuji je!

#12102 Odpovědět
    Standa
    Host

Tak tohle se mi nikdy nestalo, vždycky jsem zaplatil to co jsem musel a nikdy mi žádná upomínka nepřišla, ani mě nikdy nijak nekontaktovali, jenom na email mi občas přijde že nabízí novou minci, ale jinak nic.

#12566 Odpovědět
    Toupy
    Host

Taky s tímhle zkušenosti nemám, u mě to byl vždycky obyčejný nákup, dát do košíku, čekat, mince přišla a bylo to.

#13566 Odpovědět
    Petr80
    Host

já jsem poprvé z tohoto obchodu objednal tu minci zdarma, a i když jsem trochu čekal že tam bude nějaký doplatek, tak opravdu nechtěli ani korunu, to že si nějakou částku říct mohli protože ta mince je fakt luxusní

#13841 Odpovědět
    Stork
    Host

já jsem z pokladnice už objednával před časem, ale je pravda že tahle mince zdarma mě fakt překvapila, čekal jsem že na ní bude trochu vidět že je zdarma, protože proč ne když za to člověk ani nezaplatil, ale je stejně propracovaně udělaná jak ty co už mám doma

#14464 Odpovědět
    Teo
    Host

Taky mám doma tu minci s T.G.M, a upřímně jsem taky čekal že na ní bude znát to že za ní člověk nezaplatil, ale Petr80 to napsal dobře, vypadá opravdu luxusně na to že člověk nezaplatil ani poštovné.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 81)
Odpověď na: Odpověď č. 10748 v Národní pokladnice recenze
Osobní informace: