Úvodní stránka › Fóra › Nakupování › Nakupování na internetu › Národní pokladnice recenze
- Toto téma je prázdné.
-
AutorPříspěvky
-
Libor23
HostMám jí na cestě tak když si vzpomenu tak pak pošlu info, ale ono je to dobře popsaný na internetu tak si to zkuste najít. Jako klasická mince to určitě vypadat nebude, ale podle mě to bude pěkný kousek.
Lampas
HostJá už jí mám a je to super, je to hodně pěkný nostalgický kousek. A pokud se chcete podívat jak ta mince vypadá tak koukněte ne jejich fb, mají tam hodně fotek.
Daniel
HostTaky jí mám, za ty peníze jsem jí tam nemohl nechat. Vypadá velmi kvalitně, zpracování je velmi dobře do detailu, už jenom to že patřila do žebříčku nejkrásnějších bankovek světa je velká paráda. Na jejich stránkách o ní mají všechno dobře popsané.
Michal Š.
HostI já jsem jí vzal spolu s dalšími mincemi abych zbytečně neplatil poštovný víckrát, a za mě to byl super kauf.
Karel Neblahý
HostSice je trochu zavádějící že je to mince zdarma, když člověk musí platit poštovný, ale chápu, to už bych chtěl asi moc, každopádně jí taky mám a vzhledově a kvalitou se taky zdá dobrá.
Tomas7
HostNoo tak to podle mě už byste vážně chtěl moc. 😀 A i tak, mince za stovku je pořád hoodně dobrá cena, já jí mám taky a podle mě její vzhled a přiložený certifikát cenu hodněkrát překračuje.
Man
HostMá někdo minci – Pamětní medaile k 100. výročí založení Československa s číslováním a mapou? Chtějí za to velmi dobrou cenu a podle obrázků na webu to vypadá velmi dobře. I ta mapa se mi líbí, mám víc mincí který se mi k tomuto tématu líbí, takže by se mi i hodila.
Tomas7
HostTak tu nemám ale taky sem na ní koukal, a ta cena je fakt dost dobrá. Asi jí taky zvážím.
Sobotnik
HostMě se tyhle mince k nějakému českému výročí nebo ty co se pojí k naší historii dost líbí, z pokladnice jich mám několik a je na nich vidět že si s ražbou dávají záležet.
Ivana Jurásková
HostDobrý den, ano to máte pravdu, na to si dejte pozor. Také jsem si v akci objednala minci, zároveň s ní mi rovnou poslali druhou a chtěli zaplatit krom 179,- také necelých 1400,- za druhou. Hned jsem to chtěla vrátit. Nereagovali, až jsem to dala přes spory na internetu, tak mi řekli ať tedy vrátím minci a kazetu, kterou jsem k tomu dostala. Vše jsem udělala. Zaplatila částku 179,- a poslala i minci s kazetou. A světe div se.. poslali upomínku, že mám zaplatit necelých 1400,- + 130,- za upomínku. Je to jednání podvodníků a nedoporučuji je!
Standa
HostTak tohle se mi nikdy nestalo, vždycky jsem zaplatil to co jsem musel a nikdy mi žádná upomínka nepřišla, ani mě nikdy nijak nekontaktovali, jenom na email mi občas přijde že nabízí novou minci, ale jinak nic.
Toupy
HostTaky s tímhle zkušenosti nemám, u mě to byl vždycky obyčejný nákup, dát do košíku, čekat, mince přišla a bylo to.
Petr80
Hostjá jsem poprvé z tohoto obchodu objednal tu minci zdarma, a i když jsem trochu čekal že tam bude nějaký doplatek, tak opravdu nechtěli ani korunu, to že si nějakou částku říct mohli protože ta mince je fakt luxusní
Stork
Hostjá jsem z pokladnice už objednával před časem, ale je pravda že tahle mince zdarma mě fakt překvapila, čekal jsem že na ní bude trochu vidět že je zdarma, protože proč ne když za to člověk ani nezaplatil, ale je stejně propracovaně udělaná jak ty co už mám doma
Teo
HostTaky mám doma tu minci s T.G.M, a upřímně jsem taky čekal že na ní bude znát to že za ní člověk nezaplatil, ale Petr80 to napsal dobře, vypadá opravdu luxusně na to že člověk nezaplatil ani poštovné.
-
AutorPříspěvky