Úvodní stránka › Fóra › Nakupování › Nakupování na internetu › Národní pokladnice recenze
- Toto téma je prázdné.
-
AutorPříspěvky
-
Nováková K.
HostOna i ta druhá z téhle sbírky za těch 490 je super, u obou dvou je super povedená ražba.
Anty01
HostAno, to souhlasím, taky mám obě dvě z této nové kolekce, a když vynechám cenu, která je hodně super, tím že je jedna zdarma, tak ražba je opravdu perfektní.
Daniel D.
HostJá jsem tu mince s T. G. Masarykem vynechal, není to zrovna něco co by se mi hodilo do krámu, za to Karla IV jsem vzal hned, to je můj oblíbenec, kterého mám na většině mincí.
Stehlík K.
HostJá vzal oboje, pro jistotu 😀 Obě se mi líbili, ačkoliv ani jedna se mi nechodí, jak píšete, do krámu, ale zadarmo? To jsem jim tam nemohl nechat.
Pepa Vacek
HostJá na tohle zas úplně nejsem, spíš sbírám zlaté mince, a to je mi jasné že ty zadarmo jen tak nedají, tak mi nezbývá nic jiného než platit. Ale jsem s tím to mi přijde vždy spokojen, i když ceny by mohli snížit, to neříkám.
Michal7
HostNo zlatý mince asi ne no, to by se jim už asi fakt nevyplatilo. Ale taky mi tohle přijde jako fajn nápad, a mě se zrovna docela i hodili, české panovníky mám v oblibě.
Albert
HostTak to jste asi jediný na světě …
Radek S.
HostPosbíral jsem všechny mince zdarma z této mincovny, byla to super akce, doufám že to v budoucnu někdy zopakují.
Radoslav
HostMince z téhle akce jsem kupoval taky, jenom jsem je nestihl všechny, ale tak oni snad někdy ještě takovou podobnou akci udělají, i ty mince za stovku byli fajn.
Štěpán
HostZa necelou stovku teď mají tu medaili oslavující národní hodnoty, mám jí doma, a je hodně povedená.
Hynek
HostZdravím,
máte prosím vás někdo doma tu bichli Historie mincovnictví? Koukal jsem na obsah kapitol a vypadá to celkem dobře, tak by mě zajímalo, jestli to za tu cenu fakt stojí, není to zrovna málo, tak jestli se v tom dočtu aspoň něco zajímavýho.
Díky HynekDaniela
HostUž tu knížku doma nemám, objednávala jsem jí jako dárek pro bráchu, který sbírá mince a celkově se o tohle téma zajímá, tak mi přišlo, že to bude super dárek a netrefím se vedle. Můžu zjistit jaký on z ní má dojem, mně osobně se líbilo její zpracování, když mi přišla. Cenu beru jako adekvátní. D.
Hynek
HostNo už jsem to objednal, aby mi to stihli ještě do vánoc doručit, ale klidně mi to zjistěte, aspoň tak budu moc porovnat s někým jiným. Nic podobnýho doma nemám, tak se na tu bichli těším.
Jindra
HostKoukal jsem na tu knížku už kolikrát, ale vždycky jsem do košíku spíš hodil nějakou minci, aby mi neutekla. Jednou mi to stejnak nedá a přihodím ji tam taky.
Hynek
HostJindro pokud nad ní uvažujete, tak mohu doporučit, litovat nebudete, objednával jsem si jí na vánoce a je mi jasný, že ty peníze je to, co vás od toho furt odtahuje ji pořídit, taky jsem to tak měl, ale teď fakt nelituju.
-
AutorPříspěvky