Úvodní stránka Fóra Nakupování Nakupování na internetu Národní pokladnice recenze

• Toto téma je prázdné.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 81)
  • Autor
    Nováková K.
    Host

Ona i ta druhá z téhle sbírky za těch 490 je super, u obou dvou je super povedená ražba.

#15477 Odpovědět
    Anty01
    Host

Ano, to souhlasím, taky mám obě dvě z této nové kolekce, a když vynechám cenu, která je hodně super, tím že je jedna zdarma, tak ražba je opravdu perfektní.

#17617 Odpovědět
    Daniel D.
    Host

Já jsem tu mince s T. G. Masarykem vynechal, není to zrovna něco co by se mi hodilo do krámu, za to Karla IV jsem vzal hned, to je můj oblíbenec, kterého mám na většině mincí.

#17934 Odpovědět
    Stehlík K.
    Host

Já vzal oboje, pro jistotu 😀 Obě se mi líbili, ačkoliv ani jedna se mi nechodí, jak píšete, do krámu, ale zadarmo? To jsem jim tam nemohl nechat.

#18422 Odpovědět
    Pepa Vacek
    Host

Já na tohle zas úplně nejsem, spíš sbírám zlaté mince, a to je mi jasné že ty zadarmo jen tak nedají, tak mi nezbývá nic jiného než platit. Ale jsem s tím to mi přijde vždy spokojen, i když ceny by mohli snížit, to neříkám.

#19522 Odpovědět
    Michal7
    Host

No zlatý mince asi ne no, to by se jim už asi fakt nevyplatilo. Ale taky mi tohle přijde jako fajn nápad, a mě se zrovna docela i hodili, české panovníky mám v oblibě.

#22056 Odpovědět
    Albert
    Host

Tak to jste asi jediný na světě …

#26547 Odpovědět
    Radek S.
    Host

Posbíral jsem všechny mince zdarma z této mincovny, byla to super akce, doufám že to v budoucnu někdy zopakují.

#27379 Odpovědět
    Radoslav
    Host

Mince z téhle akce jsem kupoval taky, jenom jsem je nestihl všechny, ale tak oni snad někdy ještě takovou podobnou akci udělají, i ty mince za stovku byli fajn.

#28071 Odpovědět
    Štěpán
    Host

Za necelou stovku teď mají tu medaili oslavující národní hodnoty, mám jí doma, a je hodně povedená.

#29170 Odpovědět
    Hynek
    Host

Zdravím,
    máte prosím vás někdo doma tu bichli Historie mincovnictví? Koukal jsem na obsah kapitol a vypadá to celkem dobře, tak by mě zajímalo, jestli to za tu cenu fakt stojí, není to zrovna málo, tak jestli se v tom dočtu aspoň něco zajímavýho.
    Díky Hynek

#29358 Odpovědět
    Daniela
    Host

Už tu knížku doma nemám, objednávala jsem jí jako dárek pro bráchu, který sbírá mince a celkově se o tohle téma zajímá, tak mi přišlo, že to bude super dárek a netrefím se vedle. Můžu zjistit jaký on z ní má dojem, mně osobně se líbilo její zpracování, když mi přišla. Cenu beru jako adekvátní. D.

#29607 Odpovědět
    Hynek
    Host

No už jsem to objednal, aby mi to stihli ještě do vánoc doručit, ale klidně mi to zjistěte, aspoň tak budu moc porovnat s někým jiným. Nic podobnýho doma nemám, tak se na tu bichli těším.

#31043 Odpovědět
    Jindra
    Host

Koukal jsem na tu knížku už kolikrát, ale vždycky jsem do košíku spíš hodil nějakou minci, aby mi neutekla. Jednou mi to stejnak nedá a přihodím ji tam taky.

#31816 Odpovědět
    Hynek
    Host

Jindro pokud nad ní uvažujete, tak mohu doporučit, litovat nebudete, objednával jsem si jí na vánoce a je mi jasný, že ty peníze je to, co vás od toho furt odtahuje ji pořídit, taky jsem to tak měl, ale teď fakt nelituju.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 81)
Odpověď na: Odpověď č. 28071 v Národní pokladnice recenze
Osobní informace: