Úvodní stránka Fóra Nakupování Nakupování na internetu Národní pokladnice recenze

• Toto téma je prázdné.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 76. až 81. (celkem z 81)
  • Autor
    Vilém
    Host

Já si udělal už předčasného Ježíška objednávkou sady pěti Sovereign mincí k poctě královny. Nebyl to zrovna levný dárek pro sebe samého, ale nemusím se na nic ohlížet tak co. Hlavně předpokládám, že když už jsem viděl nový libry s králem Charlesem, tak tohle budou jedny z posledních mincí, kde je na rubu královna.

#54258 Odpovědět
    Bořek
    Host

Také mám od Národní pokladnice několik dražších mincí, ale vždy mě něčím museli zaujmout, jinak se spíše pohybuju v cenové relaci kolem 2tis. korun, těch už od nich mám celkem dost.

#57533 Odpovědět
    Zděnda
    Host

Já se spíše dívám na to, aby se mi mince hodila do sbírky, cenu samozřejmě také řeším, ale není to pro mě až tak směrodatné. Každopádně musím uznat, že Národní pokladnice má velmi pěkné sběratelské ražby a vždy jsem v očekávání s čím zas přijdou.

#62003 Odpovědět
    Jířa
    Host

Národní pokladnice je jeden s mých oblíbených eshopů, který mě zatím v objednávkách nezklamal. Umí to hezky zabalit a kolikrát ty jejich kazety jsou k tomu opravdu parádní, že to jako celek povznese.

#67890 Odpovědět
    Kasa
    Host

Dlouho jsem od nich neobjednával, dával jsem si chvilku od numismatiky pauzu, ale musím říct, že nabídku má Národní pokladnice stále parádní ba dokonce bych řekl, že se jim i rozrostla a je mnohem pestřejší. Stále si drží úroveň.

#68048 Odpovědět
    Marcela
    Host

Já tu nejraději objednávám dárky na Vánoce, vždycky mi to přijde jako nejlepší investice do dárku, protože vím, že udělá radost a taťka to ocení. Letos jsem tu objednávala zlatou minci s lvem, tak se opět těším na reakci.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 6 příspěvků - 76. až 81. (celkem z 81)
Odpověď na: Odpověď č. 10748 v Národní pokladnice recenze
Osobní informace: