Úvodní stránka Fóra Bydlení a reality Energie Plyn Zkušenosti s Comfort energy – reference a názory

• Toto téma je prázdné.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 60)
  • Autor
    Magda
    Host

Já jsem ukončení zatím neměla potřebu řešit, s Comfort Energy jsem zatím dlouhodobě spokojená. Vychází mě dobře jak v otázce peněz, tak i správy energií celkově, že se dobře starají, takže to nechávám běžet u nich dál.

#4835 Odpovědět
    Jan Borák
    Host

Dobrý den, nevíte jak je to u Comfort Energy s víkendovým tarifem, máte s ním u nich někdo zkušenost? Má to smysl??

#4840 Odpovědět
    Ozzák
    Host

Podle mě je to závislé na spotřebě ne? Ani nevím jestli je víkendový tarif soustředěn pouze na SO+NE nebo k tomu patří už i pátek. Já u nich mám v bytě D01d, bydlím sám tak mi to bohatě na mojí spotřebu stačí a ještě mi Comfort pár papírů vrací.

#4933 Odpovědět
    Milan
    Host

Fakticky záleží na spotřebě a chce to porovnat zda se vyplatí víkendový tarif nebo sazba D01d. U tý D01d odebíráte za jednotnou cenu, kdy čerpáte elektřinu pouze ve vysokém tarifu. Ten víkendový je od pátku od 12hod a platí až do neděle do 22hod. Dostane ho v podstatě každý kdo si o něj zažádá, akorát když se čerpá mimo vytyčenou dobu, tedy v týdnu, tak platíte za spotřebovanou kilowatthodinu výrazně více. Když jsem si to porovnal, tak mě osobně vyšel ten víkendový furt levněji i když tam trávím čas přes týden. Rozdíl mi to u Comfortu hází tisícovku, kterou si nenechám protéct jen tak mezi prsty. Takže prvně to chce opravdu porovnat.

#5032 Odpovědět
    Jan Borák
    Host

Ty jo moc díky, že jste si udělal čas a takto mi to shrnul a porovnal. Na chatě trávím převážně víkendy, ale sem tam se stane, že když mám volno, tak tam zůstanu i přes týden, ale to je opravdu málokdy. Takže to na ten víkendový tarif přeci jen vidím. Uvidím, jak mi to ještě vyhodnotí firma, posílal jsem jim dotaz s požadavkem, aby se mi na to u Comfortu podívali. Slevit tisícovku by mi také vyhovovalo.

#5161 Odpovědět
    Dan Pálek
    Host

Závidím, taky by se mi líbilo mít k bytu ještě chatu, kam bychom mohli s rodinou občas vypadnout. Ale na druhou stranu ta starost, no nevím. Pane Boráku a nezkoušel jste možnost dát si třeba schůzku s nějakým poradcem, který by s vámi tu chatu a energie probral? Možná by vám k tomu řekl ještě své, co se dneska vyplatí. Nám poradce hodně pomohl a nakonec se nám podařilo ušetřit nejen změnou ke Comfortu, ale i změnou jističe.

#5697 Odpovědět
    Šimon Eliáš
    Host

Já mám u nich úplně běžný tarif a ten je za celkem dobrou cenu. Jako ono to v týhle době asi ani za lepší peníze moc nejde, jak to ve zprávách sleduju, takže budiž. 

#5908 Odpovědět
    Zdenek
    Host

Jde, ale musel by si změnit dodavatele energií a nebo to zkusit přes retenční nabídku. Udělat jakože odcházíš a nechat si něco nabídnout, ale to většinou bývá stejnak na dobu jednoho roku, takže teď jde o to jestli to má vůbec smysl podnikat. Já jsem u Comfort Energy čerstvě, takže mě tohle zatím netíží, protože mám cenu dobrou, ale to co jsem psal výše mám vyzkoušené a stojí to za zvážení.

#6349 Odpovědět
    Pavel Dietrich
    Host

Pane Boráku, záleží na odběrech. Mně se nevyplatil a mám normální tarif. A když jsem to s nimi porovnal, tak jsem dal na jejich radu. 

#10674 Odpovědět
    Adam
    Host

Zdravím, já jsem si prošel různě nabídky, co jsou na trhu u elektřiny a plynu a u nich mi přišlo fajn kromě ceny, že jde dát energie pod jednu smlouvu, takže i případné rušení by bylo o něco snazší, ale to zatím netřeba řešit.

#11686 Odpovědět
    Jirka
    Host

No mě zkoušela jednou utáhnout nějaká firma s aukcí, ale to jsem razantně odpálil, že to nechci jelikož nejsem rád v nejistotě a tohle pro mě byla jedna velká nejistota, co se bude dít. Comfort Energy jsem si našel přes energetickou kalkulačku, kde jsem viděl lepší ceny i podmínky a měl jsem tak hned jasno a nemusel jsem čekat na žádného vítěze, kterého bych ve finále třeba ani nechtěl jako svého dodavatele. 

#13382 Odpovědět
    Teoš
    Host

Mně Comfort energy doporučil známej takže tohle jsem fakt neřešil, on má mojí důvěru, tak jsem na něj dal.

#15097 Odpovědět
    Michal Štěrba
    Host

Osobně předaný reference mi přijdou samozřejmě nejlepší, ale bohužel nemám ve svém okolí nikoho, kdo by měl zkušenosti se změnou dodavatele jinam než mezi distributory. Takže jsem taky na vlastní pěst šel do firmy co jsem si sám našel podle ceníku. Zatím jsem s CE v druhém roce dodávek a je to ok.

#25311 Odpovědět
    Milan
    Host

K těm jsem letos zamířil, měli v nabídce dobrou cenu s platností na dva roky, což mi přišlo jako taková akorát doba, tak jsem k nim nechal přehodit postupně nejdřív elektřinu a o dva měsíce později i plyn. Teď už akorát čekám až mi to naběhne. Jinak je s nimi komunikace ohledně toho rychlá a v pohodě.

#26583 Odpovědět
    Michal Štěrba
    Host

No kvůli tomu jak to letos letí nahoru jsem o tom taky jednu chvíli uvažoval, ale nakonec jsem nechal všechno při starém. To zdražování zas tak dlouho trvat nemůže a ve výsledku ty ceny tak rozdílný taky nebudou, takže jsem to nechal tady, jsou ok, jak už jsem psal.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 60)
Odpověď na: Odpověď č. 1923 v Zkušenosti s Comfort energy – reference a názory
Osobní informace: